Kamenný obchod 💙 PO – PÁ 14 – 17 h a SO – NE 13 – 16 h pro vyzvednutí zboží

Pruhovaný kocour 💙
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
14.02.2021
Otevíráme obchod v nových prostorách
Od pondělí 15. 2. otevíráme obchod v nových prostorách na stejné adrese v Pernštýnské 13 od PO do PÁ 10 – 17 h. Vzhledem k vládnímu opatření zatím stá... číst celé
21.01.2021
Nové prostory obchodu
Od 25. 1. do 11. 2. je kamenný obchod zavřený. Přesto si zde po domluvě můžete vyzvednout objednané zboží. Zavolejte na tel. 608 014 966, napište ná... číst celé
01.01.2021
Otevírací doba obchodu
Od pondělí 4. 1. je kamenný obchod v Pernštýnské 13 v Pardubicích otevřený pro vyzvednutí objednaného zboží PO – PÁ 12 – 15 h. Pokud si potřebujete do... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
27.10.2020
Jana Andrésková: jak udělat z úklidu zábavnou hru?
Jana Andrésková je výtvarnice, která vlastní autorskou dílnu Kukando. Tvorba Jany plynule navazuje na Duhovou kočku Lucie Ernestové. číst celé
24.10.2020
Jak se zabavit během podzimních měsíců? Hrami Lucie Ernestové!
Aktuální „covidí“ situace provedla spoustu společenských změn. Rychlostí blesku přešla většina malých i velkých firem na home office. Došlo také na dě... číst celé
21.10.2020 Výstavy
6 let výstav CESTA ŽIVOTEM
Jednotlivé obrazy jsou motivovány životními tématy spojujícími se v jeden celek – v jednu Cestu životem. číst celé
Zobrazit všechny články

   

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas Ing. Miroslavě Maierové, se sídlem Budovatelů 93, 537 01 Chrudim, IČ 47279982, zapsané v živnostenském rejstříku vedeném u MěÚ Chrudim (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jana Andrésková: jak udělat z úklidu zábavnou hru?
27.10.2020
Jana Andrésková: jak udělat z úklidu zábavnou hru?
Jana Andrésková je výtvarnice, která vlastní autorskou dílnu Kukando. Tvorba Jany plynule navazuje na Duhovou kočku Lucie Ernestové. číst celé
Jak se zabavit během podzimních měsíců? Hrami Lucie Ernestové!
24.10.2020
Jak se zabavit během podzimních měsíců? Hrami Lucie Ernestové!
Aktuální „covidí“ situace provedla spoustu společenských změn. Rychlostí blesku přešla většina malých i velkých firem na home office. Došlo také na dě... číst celé
6 let výstav CESTA ŽIVOTEM
21.10.2020 Výstavy
6 let výstav CESTA ŽIVOTEM
Jednotlivé obrazy jsou motivovány životními tématy spojujícími se v jeden celek – v jednu Cestu životem. číst celé
Kde se vzal PRUHOVANÝ KOCOUR?
17.10.2020
Kde se vzal PRUHOVANÝ KOCOUR?
Pruhovaný kocour vyrostl v prostředí, kde vládne hravost, krása, radost, harmonie a proud životní energie. Jako nová značka navazuje na tradici autors... číst celé
© 2021 Pruhovaný kocour - modré pruhy 💙 srdce z duhy
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz